Bijbelboek Orgel

Want: Alle vlees is als gras en al zijn heerlijkheid als een bloem in het gras; het gras verdort en de bloem valt af, maar het woord des Heren blijft in der eeuwigheid. Dit nu is het woord, dat u als evangelie verkondigd is.

1 Petrus 1:24-25

Agenda

Zondag
04
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. R.C. Verburg (Maarssen). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J.H. Bonhof (Utrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
05
Juni
Interkerkelijke Gebedskring
Locatie: Overig (Roeping Wilnis)


inloop vanaf 19:15 uur. Adres: De Roeping, Kerkstraat 12, Wilnis. Inleider: Maarten Nap

Dinsdag
06
Juni

Woensdag
07
Juni

Donderdag
08
Juni

Vrijdag
09
Juni
Nacht van Gebed
Locatie: Overig (De Roeping, Wilnis)


Nacht van Gebed, voor de vervolgde medechristenen


Zaterdag
10
Juni

Zondag
11
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger student H.J. Ymker (Meppen). Voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. van Vliet (Beverwijk-Westzaan). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.