Orgel Bijbelboek

De andere discipelen dan zeiden tot hem: Wij hebben de Here gezien! Maar hij zeide tot hen: Indien ik in zijn handen niet zie het teken der nagels en mijn vinger niet steek in de plaats der nagels en mijn hand niet steek in zijn zijde, zal ik geenszins geloven.

Johannes 20:25

Routebeschrijving

Vanuit Uithoorn richting Mijdrecht.

Volg na de brug over de Amstel de Provincialeweg (N201) voor 3.43 km. Sla rechts af de Hofland in. Volg deze weg voor 388 m. Verlaat de rotonde Hofland bij de 3-de afrit naar de Rondweg. Neem na 750 m op de rotonde de 1ste afslag naar de Stationsweg. Sla na 130 m rechtsaf naar het Burgemeester Haitsmaplein. U bent gearriveerd op het parkeerterrein naast het gemeentehuis. Vanaf hier volgt u de wandelroute naar de kerk.

Vanuit Woerden richting Mijdrecht.

Volg de Ingenieur Enschedeweg (N212) weg voor 10.16 km. Neem de rotonde en verlaat deze bij de 3-de afrit. Dit is de Mijdrechtsedwarsweg. Vervolg uw route voor 1.15 km op de Mijdrechtsedwarsweg. Neem de rotonde en verlaat deze bij de 2-de afrit. Dit is de Industrieweg, volg deze weg voor 1200 m. Neem op de rotonde de 2de afslag naar de Stationsweg. Sla na 130 m rechtsaf naar het Burgemeester Haitsmaplein. U bent gearriveerd op het parkeerterrein naast het gemeentehuis. Vanaf hier volgt u de wandelroute naar de kerk.

Vanuit Vinkeveen richting Mijdrecht.

Volg de Provincialeweg (N201) voor 4km. De Provincialeweg (N201), gaat over in de Mijdrechtse Zuwe (N201). Sla links af de Hofland in. Volg deze weg voor 388 m. Verlaat de rotonde Hofland bij de 3-de afrit naar de Rondweg. Neem na 750 m op de rotonde de 1ste afslag naar de Stationsweg. Sla na 130 m rechtsaf naar het Burgemeester Haitsmaplein. U bent gearriveerd op het parkeerterrein naast het gemeentehuis. Vanaf hier volgt u de wandelroute naar de kerk.


Grotere kaart weergeven