Orgel Bijbelboek

Wordt nuchter en waakzaam. Uw tegenpartij, de duivel, gaat rond als een brullende leeuw, zoekende wie hij zal verslinden. Wederstaat hem, vast in het geloof, wetende, dat aan uw broederschap in de wereld hetzelfde lijden wordt toegemeten.

1 Petrus 5:8-9

Agenda

Zondag
14
Juli
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Viering Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is de avondmaalscollecte en bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. Vos. Viering en dankzegging Heilig Avondmaal. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is de avondmaalscollecte en bestemd voor Plaatselijk diaconaat-, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
15
Juli

Dinsdag
16
Juli

Woensdag
17
Juli

Donderdag
18
Juli

Vrijdag
19
Juli
koffiedrinken met buurtbewoners
Locatie: Kruispunt

De deuren gaan weer open voor koffiedrinken met buurtbewoners in verenigingsgebouw ’t Kruispunt. U bent elke vrijdagmorgen van harte welkom voor een kopje koffie of thee met wat lekkers, gewoon voor de gezelligheid. Bekijk de uitnodiging.


Zaterdag
20
Juli

Zondag
21
Juli
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Haiti Rehabilitatie kindslaven-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Breman (Zwijndrecht). De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Haiti Rehabilitatie kindslaven-, Kerk en Kerkelijke kassen.