Orgel Bijbelboek

Alzo is er, zeg Ik u, blijdschap bij de engelen Gods over één zondaar, die zich bekeert.

Lucas 15:10

Agenda

Zondag
07
Augustus
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger H. Aperloo. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Ontmoeting na de dienst
Locatie: Kruispunt


Na de morgendienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee en voor de kinderen een glas fris.
Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger drs. G. van Vliet (Beverwijk-Westzaan) . Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
08
Augustus

Dinsdag
09
Augustus

Woensdag
10
Augustus

Donderdag
11
Augustus

Vrijdag
12
Augustus

Zaterdag
13
Augustus

Zondag
14
Augustus
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Sleutelbloem Noorden (Leerwerkcentrum voor mensen met psychische problemen)-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor Sleutelbloem Noorden (Leerwerkcentrum voor mensen met psychische problemen)-, Kerk en Kerkelijke kassen.