Orgel Bijbelboek

Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.

Johannes 11:25-26

Nieuws

De Wegwijzer over ziekte en genezing

Zondagmorgen 28 juli leidt prof. dr. G.C. den Hertog uit Apeldoorn de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing wordt uit Jacobus 5: 13-16 gelezen. Daarin gaat het over hoe we als christenen omgaan met ziekte en genezing. Wat mogen we van God bidden, wanneer ziekte ons treft? Wat belooft Hij ons te geven? Is er altijd genezing op gebed, mits we gelovig bidden? Wat zegt Jacobus precies?
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Kon. Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel


De Wegwijzer over bekering

Zondagmorgen 21 juli leidt Henk Aperloo uit Wilnis de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing wordt uit Zacharia 1:1-17 gelezen. De verkondiging heeft als thema: God maakt een nieuwe start.
Keer op keer heeft God zijn volk gewaarschuwd. Men vereerde afgoden, had geen oog voor elkaar en leefde vooral voor zichzelf. Waarschuwingen van profeten werden genegeerd en door Gods toedoen kwam het volk in ballingschap. Als het volk terugkeert uit ballingschap, kent men geen vreugde. Dan richt God zich tot hen met een duidelijke boodschap: "Keer terug naar Mij, dan zal ik naar jullie terug keren. Zacharia profeteert in Juda, nadat het tweestammenrijk uit de ballingschap is teruggekeerd naar hun land, naar Jeruzalem. Het is het boek van de terugkeer. Door Zacharia heen roept God de mensen op, zich met hart en ziel naar Hem om te keren. Want dan zien ze dat Hij ook naar hen kijkt en hen niet vergeet. Zacharia betekent JHWH, ...


De Wegwijzer over offer of gehoorzaamheid

Zondagmorgen 7 juli leidt dr. A. Versluis uit Ede de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing zal uit 1 Samuel 13 gelezen worden. De verkondiging heeft als thema: Offer of gehoorzaamheid. Saul moet in een crisis wachten op Gods tijd. Het gaat erom of hij gehoorzaam zal zijn aan God of zijn eigen weg kiest.
In de maanden juli en augustus zullen er geen avonddiensten gehouden worden. Zondag 1 september wordt de middagdienst om 17 uur gehouden.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Kon. Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel


25-06-2024 - De Wegwijzer over vertrouwen en perspectief
17-06-2024 - De Wegwijzer over het gebed Onze Vader
12-06-2024 - Heilig Avondmaal vieren in De Wegwijzer
04-06-2024 - God wil mensen redden
27-05-2024 - De basicrules voor het leven met God
20-05-2024 - De tijd na Hemelvaart en Pinksteren
13-05-2024 - Pinksterfeest vieren in De Wegwijzer


Nieuwsarchief