Orgel Bijbelboek

Want wij hebben niets op de wereld medegebracht; wij kunnen er ook niets uit medenemen.

1 Timoteus 6:7

Agenda

Zondag
28
Mei
1e Pinksterdag
Locatie: Kerk


Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger kandidaat J. Verschoof (Lisse). 1e Pinksterdag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. R.G. den Hertog (Amsterdam - Amstelgemeente). 1e Pinksterdag. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
29
Mei
2e Pinksterdag
Locatie: Kerk


Pinksteren op het platteland
Locatie: Overig (Padmosweg 147 Wilnis)


Aangeraakt door de Pinkstergeest vanuit verschillende kerken in alle veelkleurigheid elkaar ontmoeten en de vreugde van de Geest delen.
Inloop - 11:00 uur Met koffie, thee en limonade
Sing-in - 11:30 uur
Picknick en Spelletjes - 12:15 uur
Ieder neemt een eigen lunchpakket en drinken mee. En ook wat Pinkstervruchten – fruit voor op het Vruchtenbuffet - om met elkaar te delen.
Oud- Hollandse spelletjes voor jong en oud
Boerderij Willem en Ali Engel
Burg. Padmosweg 147, Wilnis


Dinsdag
30
Mei

Woensdag
31
Mei

Donderdag
01
Juni

Vrijdag
02
Juni

Zaterdag
03
Juni

Zondag
04
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. R.C. Verburg (Maarssen). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J.H. Bonhof (Utrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.