Orgel Bijbelboek

Jezus antwoordde en zeide tot hem: Indien iemand Mij liefheeft, zal hij mijn woord bewaren en mijn Vader zal hem liefhebben en Wij zullen tot hem komen en bij hem wonen.

Johannes 14:23

Jeugdvereniging 'Bouwen en Bewaren'

De jeugdvereniging 'Bouwen en Bewaren' is een vereniging voor jongeren van 16 jaar en ouder. Ontmoeting en vorming zijn belangrijke aspecten die de aandacht krijgen. Als we bij elkaar komen beginnen we meestal met koffie en thee en een koekje erbij. De leden bereiden om beurten het onderwerp voor. We bespreken het onderwerp met de complete groep en zo ontstaat er een goede bespreking en discussie.

Vooral nakletsen vinden ze eigenlijk nog leuker dan een spel of toneel. Daarnaast gaan we buiten de JV-bijeenkomsten om leuke dingen doen zoals uit eten of karten.

Als laatste willen we alle jongeren van 16 jaar en ouder van harte uitnodigen op de J.V. Voel je vrij om een kijkje te komen nemen.

Heb je vragen, vul dan dit contactformulier in.

Agenda

Zondag
04
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. R.C. Verburg (Maarssen). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

'Laat de kinderen tot Mij komen'
Vereniging: Zondagsschool
Locatie: Kruispunt


Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J.H. Bonhof (Utrecht). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
05
Juni
Interkerkelijke Gebedskring
Locatie: Overig (Roeping Wilnis)


inloop vanaf 19:15 uur. Adres: De Roeping, Kerkstraat 12, Wilnis. Inleider: Maarten Nap

Dinsdag
06
Juni

Woensdag
07
Juni

Donderdag
08
Juni

Vrijdag
09
Juni
Nacht van Gebed
Locatie: Overig (De Roeping, Wilnis)


Nacht van Gebed, voor de vervolgde medechristenen


Zaterdag
10
Juni
klusdag bij de kerk en 't Kruispunt
Vereniging: Commissie van beheer
Locatie: Kruispunt


graag opgeven bij Henk Warning


Zondag
11
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger student H.J. Ymker (Meppen). Voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. van Vliet (Beverwijk-Westzaan). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

Bijbelstudie avond
Vereniging: Bijbelkring Wilnis
Locatie: Overig (Fam. Koning)