Orgel Bijbelboek

En Hij, die op de troon gezeten is, zeide: Zie, Ik maak alle dingen nieuw.

Openbaring 21:5

Jeugdvereniging 'Bouwen en Bewaren'

De jeugdvereniging 'Bouwen en Bewaren' is een vereniging voor jongeren van 16 jaar en ouder. Ontmoeting en vorming zijn belangrijke aspecten die de aandacht krijgen. Als we bij elkaar komen beginnen we meestal met koffie en thee en een koekje erbij. De leden bereiden om beurten het onderwerp voor. We bespreken het onderwerp met de complete groep en zo ontstaat er een goede bespreking en discussie.

Vooral nakletsen vinden ze eigenlijk nog leuker dan een spel of toneel. Daarnaast gaan we buiten de JV-bijeenkomsten om leuke dingen doen zoals uit eten of karten.

Als laatste willen we alle jongeren van 16 jaar en ouder van harte uitnodigen op de J.V. Voel je vrij om een kijkje te komen nemen.

Heb je vragen, vul dan dit contactformulier in.

Agenda

Zondag
16
Januari
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten). Deze dienst kan online gevolgd worden via Kerkdienstmeebeleven.eu . De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

'Laat de kinderen tot Mij komen'
Vereniging: Zondagsschool
Locatie: Kruispunt


Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. D. Quant (Houten).  Deze dienst kan online gevolgd worden via via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
17
Januari

Dinsdag
18
Januari

Woensdag
19
Januari

Donderdag
20
Januari
kerkenraadsvergadering
Vereniging: Kerkenraad
Locatie: ConsistorieVrijdag
21
Januari
vergadering
Vereniging: Vrouwenkring
Locatie: KruispuntZaterdag
22
Januari

Zondag
23
Januari
Morgendienst
Locatie: Kerk


Voorganger ds. E.J. van der Linde (Capelle a/d Ijssel). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.

'Laat de kinderen tot Mij komen'
Vereniging: Zondagsschool
Locatie: Kruispunt


Middagdienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. J. Jonkman (Zeewolde). Deze dienst is alleen op uitnodiging te bezoeken, maar kan online gevolgd worden via via kerkdienstmeebeleven.nu. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.