Bijbelboek Orgel

Niemand kan twee heren dienen, want hij zal of de ene haten en de andere liefhebben, of zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen en Mammon.

Mattheüs 6:24

Agenda

Zondag
11
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger student H.J. Ymker (Meppen). Voorbereiding HA. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G. van Vliet (Beverwijk-Westzaan). Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie, Kerk en Kerkelijke kassen.


Maandag
12
Juni

Dinsdag
13
Juni

Woensdag
14
Juni

Donderdag
15
Juni

Vrijdag
16
Juni

Zaterdag
17
Juni

Zondag
18
Juni
Morgendienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Heilig Avondmaal. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor ZOA-, Kerk en Kerkelijke kassen. Er is oppas aanwezig.

Avonddienst
Locatie: Kerk

Voorganger ds. G.P.M. van der Linden (Hilversum). Heilig Avondmaal. Deze dienst kan ook online gevolgd worden via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams. De collecten zijn bestemd voor de Diaconie -is bestemd voor ZOA-, Kerk en Kerkelijke kassen.