Bijbelboek Orgel

Wederom zeg Ik u, het is gemakkelijker, dat een kameel gaat door het oog van een naald dan dat een rijke het Koninkrijk Gods binnengaat.

Mattheüs 19:24

Bijbelkring Neig Uw Oor Nu (NUON)

Bijeenkomsten

De bijbelkring bestaat al jaren uit zo’n 8 stellen in de leeftijdscategorie van zo’n 35 tot 50 jaar. Toen er meerdere bijbelkringen kwamen, was het wel handig om een naam te verzinnen. Daar is Neig Uw Oor Nu uitgerold, omdat het gemakkelijk afkort tot een bekende energieleverancier. De onderwerpen stellen we gezamenlijk vast. Dat kan een bijbelboek, een bijbels figuur of een bijbels thema zijn. Als we een onderwerp kiezen, letten we er ook op of er een boek(je) bij te krijgen is met vragen, omdat het soms best moeilijk is om goede vragen te verzinnen.

De kringavonden worden door één stel geleid. Dit is steeds een ander stel. Dit verdeelt de last van het leiden, maar helpt ook om af en toe eens wat dieper te graven.

Onderwerpen afgelopen seizoenen

De afgelopen seizoenen zijn aan de orde gekomen:

• Bijbelboeken:  Colossenzen, Psalmen, Openbaringen, Jacobus
• Thema’s: de 95 stellingen, geloofsgesprek, Israël

Seizoen 2019/2020

Dit seizoen gaan we verder met het boekje: Waarheid in liefde. Dit beschrijft bijbelstudies die gaan over moeilijke uitspraken in de bijbel van Jezus. Dit kan afgewisseld worden met een vrij onderwerp. Dat is aan degene die de avond leidt.

Uitnodiging

Heeft u vragen, of wilt u ook eens een avond bijwonen, vul dan dit contactformulier in.