Orgel Bijbelboek

Ik ontneem aan de genade Gods haar kracht niet; want indien er gerechtigheid door de wet is, dan is Christus tevergeefs gestorven.

Galaten 2:21

Nieuws

Terug naar overzicht

De basicrules voor het leven met God


Datum: 27 mei 2024

Zondag 2 juni leidt ds. J. Breman uit Heteren beide diensten om 10 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer. 
's Morgens: We leven vlak na het Pinksterfeest. De Heilige Geest van God wilde ons hart vervullen en zelfs blijven wonen in ons innerlijke bestaan. Maar wat betekent dat nou voor een christenleven na Pinksteren? Ben je soms klaar en helemaal af? In Romeinen 8:13-15 wordt het leven van een christen getekend als een strijd van leven op dood, een leven waarin je op een lieflijke manier geleid wordt door de Heilige Geest en een bevrijd leven waarin je als bevrijd mens uit liefde God en de naaste mag dienen.
's Avonds: De basicrules voor het leven in het Koninkrijk van God formuleert Jezus in Mattheus 7: 7-12. En dat zonder omhaal van woorden: Bid, zoek, klop! En waarom? Omdat de God van de Bijbel een gevende God is, Die ons allang gevonden heeft en Die niets liever doet dan op ons geklop de Deur van Zijn Koninkrijk wagenwijd open te zetten. Dus “kom en zie!” 
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Kon. Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel