Orgel Bijbelboek

Maar Gode zij dank, die ons de overwinning geeft door onze Here Jezus Christus.

1 Korintiers 15:57

Nieuws

Terug naar overzicht

De tijd na Hemelvaart en Pinksteren


Datum: 20 mei 2024

Zondag 26 mei leidt ds. M. Bot uit Maassluis de morgendienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
We leven in de tijd na Hemelvaart en Pinksteren. Jezus is Heer! Maar hoe merk je dat? Vanmorgen lezen we het verhaal van de christen Stefanus, die vrijmoedig voor zijn geloof uitkomt. Maar als hij daardoor in het nauw komt, komt er geen hulp uit de hemel. Zelfs niet als hij gestenigd wordt en sterft! Hoe kan dat? Hoe is Jezus dan Heer, ook in onze tijd?
's Middags om 17 uur leidt ds. H.M. Mulder uit Veenendaal de dienst en leest hij uit Nehemia 4. De muren van Jeruzalem worden hersteld, maar het gaat niet van een leien dakje. Bidden en werken is het devies, want er komt tegenstand. Waar de Heere Zijn kerk bouwt, laat de boze dat niet zomaar gebeuren. Tegenover de spot, gaat Nehemia in gebed tot God. Ondanks de ontmoediging gaan de bouwers toch door.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten op Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel