Bijbelboek Orgel

Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.

Johannes 11:25-26

Nieuws

Terug naar overzicht

Van creatie tot recreatie in De Wegwijzer


Datum: 06 februari 2024

Op zondag 11 februari leidt ds. J.A. de Kok van Utrecht-West de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
's Middags om 17 uur leidt ds. A.J. van der Toorn van Leiden de dienst met het thema: De mens in beeld – van creatie tot recreatie. Wetenschappelijke onderzoeken geven inzicht in wat de mens kan en in zijn gedrag. Maar te weten te komen wie je bént als mens, wat je identiteit is, en wat de bedoeling van je bestaan is, daarvoor moet je bij je Maker zijn. En dat betekent een gesprek dat tegelijk slecht en goed nieuws brengt. Bij het luisteren naar wat God in de Bijbel hierover zegt, gebruiken we de Nederlandse Geloofsbelijdenis artikel 14.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel