Bijbelboek Orgel

Maar Gode zij dank, die ons de overwinning geeft door onze Here Jezus Christus.

1 Korintiers 15:57

Nieuws

Terug naar overzicht

Hulpverleningszondag in De Wegwijzer


Datum: 29 januari 2024

Zondag 4 februari staan de diensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer in het teken van Hulpverleningszondag.
Om 10 uur leidt ds. F.W. van der Rhee uit Veenendaal de dienst. Hoe kijkt Jezus naar mij? Wat is er in Zijn ogen te lezen als Hij mij ziet in mijn doen en laten, mijn liefhebben en haten? We kijken Jezus in de ogen, terwijl Hij naar de wereld kijkt. Zijn ogen zijn een spiegel van Zijn ziel. Er ligt bewogenheid in. Bewogenheid die ook in beweging brengt!
's Middags om 17 uur leidt ds. R.G. den Hertog uit Amstelveen de dienst. We luisteren deze week naar het verhaal van Martha en Maria. Vaak wordt dit stuk zo uitgelegd dat we als mensen rust moeten zoeken in onze leven. Toch schiet deze uitleg tekort. Dit verhaal gaat niet over rust, maar over een radicaal andere manier om in het leven te staan. Welke manier dat is hopen we in de dienst te ontdekken.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel