Orgel Bijbelboek

De andere discipelen dan zeiden tot hem: Wij hebben de Here gezien! Maar hij zeide tot hen: Indien ik in zijn handen niet zie het teken der nagels en mijn vinger niet steek in de plaats der nagels en mijn hand niet steek in zijn zijde, zal ik geenszins geloven.

Johannes 20:25

Nieuws

Terug naar overzicht

Viering Heilig Avondmaal in De Wegwijzer


Datum: 15 januari 2024

Zondag 21 januari leidt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, die dan in het teken van de viering van het Heilig Avondmaal staan.
In beide diensten staat Psalm 96 centraal. Daarin worden we opgeroepen om een nieuw lied voor God te zingen. Zingen is sowieso zeer heilzaam, maar een nieuw lied nog meer. We moeten het oude liedje van ikke, ikke, ikke, gaan afleren en tot eer van God gaan leven en zingen. Dat is zegenrijk voor ons hele leven en voor de maatschappij!
Tijdens deze bijzondere diensten wordt er ook een speciale diaconiecollecte gehouden die bestemd is voor de stichting Light For The Children. De familie Matze uit Wilnis is namens deze stichting al sinds januari 2023 aan het werk in Namibië. 
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel