Bijbelboek Orgel

Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen.

Efeziers 2:10

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het voorgeslacht van Jezus


Datum: 12 december 2023

Op zondag 17 december, derde advent, leidt ds. J.A. de Kok van de gemeente uit Utrecht-West de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De preek gaat dan over het begin van het evangelie van Mattheüs. Dat is een lijst met tweeënveertig namen die bij het voorgeslacht van Jezus komen. Waarom staat dat in onze Bijbel? En wat kunnen we met zo’n ogenschijnlijke saaie lijst namen?
's Middags om 17 uur leidt ds. B. Reinders uit Zwartsluis de dienst, waarin de laatste Psalm uit de Bijbel gelezen wordt: Psalm 150. Een ‘halleluja-lied’, waarbij alles en iedereen opgeroepen wordt om mee te spelen en te zingen. Dat is mooi, maar waarom eigenlijk, en kun je wel altijd Halleluja zingen? We gaan zien hoe dat zit, en dat deze psalm ook een adventsperspectief biedt. Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel