Bijbelboek Orgel

Mijn broeders, houdt uw geloof in onze Here der heerlijkheid, Jezus Christus, vrij van aanzien des persoons.

Jakobus 2:1

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over dankbaarheid voor wat God schenkt


Datum: 30 oktober 2023

Op zondag 5 november leidt prof. dr. A. Huijgen uit Kampen de morgendienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Jezus vertelt een verhaal over vijf verstandige en vijf onverstandige meisjes. Hun enige taak was zorgen voor een feestelijk onthaal met bijpassende verlichting. Als je dan de brandstof vergeten bent, zoals de vijf onverstandige meisjes, ben je letterlijk oliedom. Jezus vertelt dit verhaal om ons aan te sporen gereed te zijn voor Gods toekomst.
Om 17 uur leidt ds. N. Vennik uit Hoofddorp de middagdienst.
Hoe kom jij daaraan? Zo'n vraag kan klinken uit nieuwsgierigheid, of uit verlangen of begeerte. David geeft het antwoord in het Bijbelgedeelte dat we deze middag lezen (1 Kronieken 29). Hij is rijk en welvarend. Hij schenkt heel veel. En zegt: Alles is van God afkomstig. Hij is dankbaar voor wat God schenkt! Hé, hoe kom jij daaraan? Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel