Orgel Bijbelboek

Want wij hebben niets op de wereld medegebracht; wij kunnen er ook niets uit medenemen.

1 Timoteus 6:7

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over vrede voor Jeruzalem


Datum: 09 oktober 2023

Zondag 15 oktober leidt ds. A. Brons uit Apeldoorn om 10 en 17 uur beide diensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
's Morgens om 10 uur gaat de preek over Psalm 122: ‘Bid om vrede voor Jeruzalem’. Dat willen we in die dienst ook volop doen, natuurlijk. Een belangrijke vraag is wel: waar denk je dan aan bij ‘Jeruzalem’? Wat stond de dichter van Psalm 122 eigenlijk voor ogen?
's Middags om 17 uur gaat het over de gelijkenis van een akker die overwoekerd wordt door onkruid (Mattheus 13:24-30) - het is een aanfluiting, waarbij je je afvraagt: wat zit erachter dat het er zo beroerd uitziet? Wat mankeert de boer van wie deze akker is? Op zo’n verworden akker lijkt het in de wereld - en ook in de kerk... Hoe kan dat nou?
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. 
De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel