Bijbelboek Orgel

Daarom, zo zegt de Here HERE: Zie, Ik leg in Sion een steen ten grondslag, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van een vaste grondslag; hij die gelooft, haast niet.

Jesaja 28:16

Nieuws

Terug naar overzicht

Jeugdzondag in De Wegwijzer


Datum: 28 augustus 2023

Zondag 3 september leidt ds. J.G. Brienen uit Houten de morgendienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer. Het is dan de jeugdzondag en dan wordt ook het nieuwe seizoen afgetrapt met het thema ‘Hou vol!’. Onder begeleiding van de muziekgroep wordt daarover gezongen. We ontdekken vanuit de Bijbel waarom Jezus zegt dat het belangrijk is om te blijven bidden en nooit op te geven. Gelukkig hoeven we dat niet alleen te doen, dat is iets wat we samen mogen doen – met elkaar en voor elkaar.
De avonddienst om 18:30 wordt geleid door ds. D. Quant uit Houten.
Veel mensen in onze samenleving zijn eenzaam. Ze hebben geen aansluiting bij anderen, ze gaan alleen hun weg. Ook voor jongeren geldt dat, zo wijzen onderzoeken uit. Na de corona maatregelen zijn ze vaak verbinding met een ander kwijtgeraakt, en ze voelen zich niet in staat om dat te herstellen. In Gods gemeente hoort iedereen er wat Hem betreft bij. Niemand hoeft buiten de kring te vallen. Dat is bepaald waardevol, maar geldt het ook andersom: willen wij ook bij Hem en bij de gemeente horen?
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel