Bijbelboek Orgel

Het is zaliger te geven dan te ontvangen.

Handelingen 20: 35b

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de bouw van Gods huis


Datum: 22 augustus 2023

Op zondag 27 augustus leidt ds. J.L. de Jong uit Soest de morgendienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing is uit Johannes 4: 1-15 en 31-38. In Johannes 4 maakt Jezus duidelijk wat Zijn eten en drinken is. Hij leeft niet voor het goede van deze aarde, maar Zijn voedsel is het doen van de wil van de Vader. Dat kost Hem alles. Jezus leert Zijn discipelen Hem daarin te volgen. We proberen te ontdekken wat dit voor ons betekent.
De avonddienst om 18:30 wordt door ds. N. Vennik uit Hoofddorp geleid. Woningnood. Krapte op de woningmarkt. Veel woningzoekenden en hoge prijzen. Bouw die voor een deel stil ligt. Het is allemaal niet best... Een profeet in de Bijbel heeft het ook over woningnood. Zijn naam is Haggai en hij vraagt zich af hoe het staat met Gods huis... Daar ligt de bouw ook stil. En waar zou dat aan liggen?
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel