Orgel Bijbelboek

Veracht de profetieën niet, maar toetst alles en behoudt het goede.

1 Tessalonicenzen 5:20

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het Bijbelwoord Amen


Datum: 15 augustus 2023

Zondag 20 augustus leidt student R.B.J. van der Linden uit Gorinchem beide diensten om 10 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Met nieuwe energie aan de slag! Je komt thuis van vakantie. Je hebt heerlijk genoten van de vrijheid. Hopelijk ben je tot rust gekomen en kun je er weer fris tegenaan. In de morgendienst van 20 augustus lezen we een aantal wijze spreuken uit Spreuken 24. Het gaat over een luie boer, die zijn akker helemaal verslonst. Wat levert het hem op? Op het eerste oog veel ontspanning, alleen dat is schijn. God geeft ons wijze raad om op een gezonde manier ons werk, na de vakantie, weer op te pakken! Hoe? Dat zullen we met elkaar ontdekken.
In de avonddienst denken we na over het Bijbelwoord ‘Amen’. Het is een heel bekend woord, dat we aan het einde van een gebed zeggen. Is ‘amen’ alleen een afsluiting van het gebed? Nee, het woord heeft in de Bijbel een nog een andere, diepere betekenis. 
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel