Bijbelboek Orgel

Wie een kuil graaft, zal erin vallen.

Spreuken 26:27a

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over vrede in je hart


Datum: 25 juli 2023

Op zondag 30 juli leidt ds. B. Reinders uit Zwartsluis beide diensten om 10 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Post - die krijgen we niet meer alleen door de deur, maar ook digitaal. En wàt als daar iets naars tussen zit, waar je even voor moet gaan zitten. Waar je onrustig van wordt, of zelfs bedreigd! Wat doe je dan?
Over zo'n situatie gaat het zondagmorgen ook in de kerk. Er valt een dreigbrief op de mat bij koning Hizkia. Het bestaan van heel zijn volk staat ermee op het spel. Wat hij dan doet, is niet alleen voor hem belangrijk, maar ook voor ons.
God leest alle brieven mee, kent ze zelfs al. Durf je ze aan Hem over te laten? Dan kun je toch vrede in je hart hebben. Vrede - daar gaat het 's avonds in de kerkdienst ook over. Maar dan èchte vrede die je alleen bij God vindt.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams

Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel