Orgel Bijbelboek

Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde.

1 Korintiërs 13: 12 - 13

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de Vorst van het leven


Datum: 17 juli 2023

Op zondag 23 juli leidt ouderling Henk Aperloo de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Uit de bijbel wordt Handelingen 3:12-21 gelezen, het thema van de verkondiging is: “Christus is de vorst van het leven”.
Jezus Christus wordt ook wel genoemd: Messias, Redder, Verlosser, Herder. In Handelingen 3 wordt Jezus “de Vorst van het leven” genoemd. Dat duidt er op dat Jezus degene is die het leven geeft, het creëert. Daarmee is Hij ook de Koning over het leven.
We moeten beseffen dat ons leven in Zijn handen is. Bij ons mensen komt het dan aan op inkeer en bekering. Erkennen dat Hij je leven leidt en op Hem vertrouwen. Dan wil je Jezus volgen en strijd je tegen de zonde.
God is genadig en wil ons vergeven door het bloed van Zijn zoon Jezus Christus. Jezus is de auteur van ons leven. Hij is opgestaan uit de dood en Hij schrijft naar het perfecte einde toe.
's Avonds om 18:30 uur leidt ds. H.H. Klomp uit Veenendaal de dienst. Info over de preek is nog niet binnengekomen.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams

Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel