Orgel Bijbelboek

want Hij zal aangaande u zijn engelen gebieden, dat zij u behoeden op al uw wegen; op de handen zullen zij u dragen, opdat gij uw voet niet aan een steen stoot.

Psalmen 91:11-12

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over goedheid en liefde ontvangen


Datum: 10 juli 2023

Zondag 16 juli leidt student H.J. Ymker uit Meppen beide diensten om 10 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
In beide diensten gaat de verkondiging over Psalm 36. In de ochtenddienst over Psalm 36:6,7 en in de middagdienst over Psalm 36:10,11.
's Ochtends is het thema voor de verkondiging: HEERE, U bent onmetelijk groot. Dat blijkt uit Wie Hij is en uit wat Hij doet. Een loflied op de grootheid van onze God. In de middagdienst is het thema: Bron van leven en licht. Een belijdenis over Wie God is, hoe wij afhankelijk zijn van Hem. En het is ook een gebed. Als God de Bron van leven en licht is, kunnen we nooit zonder God. Elke dag opnieuw hebben we Hem nodig. Zijn goedheid en liefde zijn geen rustig bezit, maar iets wat we telkens weer van Hem ontvangen.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams
Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel