Bijbelboek Orgel

Hoeveel beter is het, wijsheid te verkrijgen dan goud, hoeveel verkieslijker is het, verstand te verwerven dan zilver!

Spreuken 16:16

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over vrijmoedigheid


Datum: 26 juni 2023

Op zondag 25 juni leidt kandidaat W.L.W. Kater uit Gorinchem beide diensten om 10 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
We horen in Handelingen 4: 13 over de "vrijmoedigheid" van de gevangenen Petrus en Johannes. Ze getuigen van het geding van God met de wereld - en dus met ons. "Vrijmoedigheid" is een woordje met aantrekkingskracht en een geheim. Aantrekkingskracht- want hoe vaak zijn we niet belemmerd in ons spreken en getuigen(d leven)? En er zit een geheim achter. De sleutel heeft te maken met 'bij Jezus zijn'. Dan kun je vrijuit leven in een gevangen wereld!
's Avonds: de apostelen zijn nogmaals gevangen gezet. Op een wonderlijke manier - een Engel van de Heere komt eraan te pas - worden ze bevrijd. Ze krijgen een even wonderlijke opdracht mee: 'Ga in de tempel staan en spreek tot het volk al de woorden van dit leven' (Handelingen 5: 20). Dat klinkt raadselachtig, vind u niet? Wat zou dat voor u betekenen, welke 'woorden' zetten de toon van 'dit leven'?
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams

Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel