Orgel Bijbelboek

Zeg niet: Ik zal het kwaad vergelden; wacht op de HERE, Hij zal u helpen.

Spreuken 20:22

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over Gods liefde en geduld


Datum: 05 juni 2023

Zondag 11 juni leidt student H.J. Ymker uit Meppen de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De preek gaat over Ezechiël 22:30. Zondagochtend is het voorbereiding op de viering van het avondmaal. Een moment om stil te staan bij hoe het er in je leven voorstaat. Niet de vraag of jij tevreden bent over je leven staat centraal, maar de vraag wat God vindt van jouw leven. In Israël heerste onrecht, onder alle lagen van de bevolking. En hoe God ook zocht, Hij vond niemand die schone handen had. Dus moest Hij wel zijn oordeel voltrekken. Een aangrijpende boodschap, waarin desondanks ook Gods liefde en geduld zichtbaar worden.
's Avonds om 18:30 uur leidt ds. G. van Vliet uit Westzaan de dienst. Een aantal jaren geleden verscheen een boek met de titel: De meeste mensen deugen. Een boek waarmee je al lezend het vertrouwen weer wat terugkrijgt. In de verkondiging leggen we deze visie op de mens naast wat de Bijbel daarover zegt. Als we dan luisteren naar Genesis 4 mag u na afloop zeggen welke boodschap u meer hoop geeft.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel