Bijbelboek Orgel

Gij nu zijt het lichaam van Christus en ieder voor zijn deel leden.

1 Korintiers 12:27

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over wie ons draagt


Datum: 30 mei 2023

Op zondag 4 juni leidt ds. R.C. Verburg uit Maarssen de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Wat draag je allemaal met je mee? Ga jij ook wel eens gebukt onder de laatsten van het leven? Wie draagt jou? Volgens de profeet Jesaja draagt God ons op drie verschillende manieren. Hij draagt ons als een zware last en Hij draagt ons zoals je een kind draagt, en daarbij draagt Hij ook onze lasten, die van ons overgenomen worden.
In het zomerseizoen begint vanaf deze dag de avonddienst om 18:30 uur. Ds. J.H. Bonhof uit Utrecht leidt dan de dienst. De eerste zondag na Pinksteren wordt aandacht gevraagd voor de vervolgde kerk. Wij leven – gelukkig! – in een relatief vrij land, waarin we ons geloof kunnen belijden. Voor veel broeders en zusters in deze wereld kost het volgen van Jezus veel. We lezen de geschiedenis van Stefanus (Handelingen 6 en 7). Hij betaalt ook een hoge prijs: met zijn leven. We zien ook dat Jezus zijn kerk bijstaat. Wij mogen vervolgde christenen steunen en voor hen bidden. 
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via www.youtube.com/@cgkmijdrecht/streams 
Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel