Bijbelboek Orgel

Indien wij ontrouw zijn, Hij blijft getrouw, want Zichzelf verloochenen kan Hij niet.

2 Timoteus 2:13

Nieuws

Terug naar overzicht

Pinksterfeest vieren in De Wegwijzer


Datum: 23 mei 2023

Zondag 28 mei is het Eerste Pinksterdag. Dan leidt kandidaat J. Verschoof uit Lisse de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
's Middags om 17 uur leidt ds. R.G. den Hertog van de Amsterdam - Amstelgemeente de dienst.
Vandaag vieren we het feest van de komst van Heilige Geest. Maar waarom merken we soms zo weinig van Hem? Is dat omdat hij alleen op bijzondere manieren en momenten werkt, of omdat we verkeerd kijken? Laten we proberen die vraag te beantwoorden door een uitstapje te maken naar de hemel. Niet letterlijk, maar we lezen in deze dienst samen Openbaring 5. Daar komen we in aanraking met Jezus die vanaf de troon regeert. Hij maakt daarbij gebruik van het werk van de Heilige Geest. De (symbolische) manier waarop er over de Geest gesproken wordt kan helpen om Zijn werk in deze wereld en ons leven op het spoor te komen.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu op cgkmijdrecht.nl/onlinediensten. Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel