Bijbelboek Orgel

Laat die gezindheid bij u zijn, welke ook in Christus Jezus was.

Filippenzen 2:5

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over vertrek van een geliefde


Datum: 15 mei 2023

Op zondag 21 mei leidt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Hemelvaart is een Christelijk feest. In feite een vreemd feest. Wie viert nou iets wanneer een geliefde vertrekt? Toch zegt Jezus tegen de gelovigen: het is beter dat Ik wegga… Hoe kan dit? Is het niet eerlijker te zeggen: Hij liet ons in de steek?
's Middags om 17 uur leidt ds. R.C. Verburg uit Maarssen de dienst.
De tekst voor de verkondiging is Johannes 14:23-31, waarin het gaat om de erfenis van Jezus. Zijn erfenis is vrede, sjaloom. Wat is die vrede? Ik denk dat vrede minstens ook dit is: leven zonder stress. Dus dat maakt vrede tot een wel heel mooie eigenschap waar heel veel mensen naar verlangen in hun gestreste bestaan. 
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu op cgkmijdrecht.nl/onlinediensten. Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel