Orgel Bijbelboek

Broeders en zusters, de genade van onze Heer Jezus Christus zij met u. Amen.

Galaten 6:18

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over een blik in de hemel


Datum: 09 mei 2023

Zondag 14 mei leidt ds. B. Loonstra uit Gouda de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, met het thema: Zwart-wit of tinten grijs?
De Schriftlezingen zijn Psalm 1 en 1 Johannes 3:1-10. Daarin lijkt het net alsof het verschil tussen goede mensen en slechte mensen haarzuiver te trekken is. Klopt dat met de werkelijkheid? Hebben ongelovige mensen ook niet vaak
goede eigenschappen? En kunnen gelovige mensen niet grove misstappen begaan? We denken erover na hoe we aan deze Bijbelplaatsen recht kunnen doen zonder te vervallen in een onverantwoord zwart-wit-denken.
's Middags om 17 uur leidt ds. A. van de Bovekamp uit Scherpenzeel de dienst. In de verkondiging gaat het over Openbaring 1 : 17b-18. Als we om ons heen kijken, kan het leven en de wereld bedreigend op ons afkomen. Er is veel onrust in de samenleving en die gaat ook ons niet voorbij. We worden uitgenodigd om niet alleen om ons heen te kijken, maar vooral om naar boven te kijken. Openbaring geeft een blik in de hemel, waar we zien dat God de wereld en ons leven in zijn handen houdt. En Jezus zegt dan: Wees niet bang. Hij is de Overwinnaar.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu op cgkmijdrecht.nl/onlinediensten. Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel