Orgel Bijbelboek

Jezus zeide tot haar: Ik ben de opstanding en het leven; wie in Mij gelooft, zal leven, ook al is hij gestorven, en een ieder, die leeft en in Mij gelooft, zal in eeuwigheid niet sterven.

Johannes 11:25-26

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de Verlosser


Datum: 01 mei 2023

Zondag 7 mei zal ds. R.C. Verburg uit Maarssen de dienst om 10 uur leiden.
Zonder visioen verwildert het volk. Deze quote is uit het Bijbelboek Spreuken. Ze dateert van zo’n 2500 jaar geleden. Als je niet meer weet waar je het allemaal voor doet lekt je energie weg, mis je op den duur de bezieling. En kun je gemakkelijk stranden op obstakels die je niet meer weet te overwinnen. Je kiest dan al snel de weg van de minste weerstand. In de ochtenddienst willen we onze blik richten op Jezus Christus, de Verlosser. Daartoe worden we opgeroepen door de schrijver van de brief aan de Hebreeën: Focus op Jezus!
's Middags om 17 uur leidt ds. A.J. van der Toorn uit Leiden de dienst. Jezus Christus, wie is Hij toch? Gods eniggeboren Zoon, onze Heer, zo wordt Hij door christenen beleden. In Hem ontmoet God zelf ons. Hij is God-met-ons. Maar wie is Hij toch? Dat is een vraag van verlangen om Hem meer te leren kennen. Het is ook een vraag van wie nader kennis met Hem wil maken. Het is uiteindelijk de vraag die Jezus zelf stelt: ‘En jullie, wie zeggen jullie dat Ik ben?’ Over deze vraag gaat het zondagmiddag.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu op cgkmijdrecht.nl/onlinediensten. Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel