Orgel Bijbelboek

Want wij hebben niets op de wereld medegebracht; wij kunnen er ook niets uit medenemen.

1 Timoteus 6:7

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over liefde en waarheid


Datum: 17 april 2023

Zondag 23 april zal ds. J.A. de Kok uit Utrecht-West de dienst om 10 uur leiden. Het zal gaan over Efeziërs 4:15. Met name hierover, dat we geroepen zijn om ‘ons in liefde aan de waarheid te houden’. Dat is geen eenvoudige opdracht. De meesten van ons hebben de neiging om één van de twee ten koste van de ander te laten gaan. Maar Christenen zijn geroepen om ze te combineren. Waarom is dat belangrijk en hoe doe je dat?
De middagdienst om 17 uur wordt geleid door ds. H. de Graaf uit Harderwijk. De verkondiging zal gaan over Openbaring 1, vers 17 en 18. De Opgestane Heere Jezus Christus verschijnt in een visioen aan de verbannen apostel Johannes, op het eiland Patmos. In goddelijke glorie en almacht laat Hij Zich aan Johannes zien. Hij leidt als de almachtige Koning en Hogepriester alle dingen in de wereldgeschiedenis heen naar Zijn wederkomst. Hij is de Redder en de komende Rechter. Johannes valt als dood neer aan Zijn voeten. Maar Jezus legt Zijn rechterhand op hem en zegt: vrees niet, Ik ben de Eerste en de Laatste, en de Levende, tot in alle eeuwigheid. Die Boodschap moet hij (en ook wij!!) doorgeven tot bemoediging van al de Zijnen, die verdrukt worden, en tot een oproep tot bekering.
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu op cgkmijdrecht.nl/onlinediensten. Volg ons nu ook op het kanaal https://www.youtube.com/@cgkmijdrecht waar de 3 diensten van het paasweekend staan. Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel