Bijbelboek Orgel

Daarom, zo zegt de Here HERE: Zie, Ik leg in Sion een steen ten grondslag, een beproefde steen, een kostbare hoeksteen van een vaste grondslag; hij die gelooft, haast niet.

Jesaja 28:16

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over afscheid nemen


Datum: 27 maart 2023

Zondag 2 april leidt ds. D.J. van Vliet uit Nieuw-Vennep beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, die in het teken staan van de viering van het Heilig Avondmaal.
Afscheid nemen hoort bij het leven. Het is pijnlijk als het afscheid definitief is. Voor het zover is, hebben we vaak nog een laatste wens. Want die laatste wens wordt iets om nooit te vergeten! Op Goede Vrijdag denken we aan Jezus die afscheid moest nemen. Ook Hij had een laatste wens. Die laatste wens is bedoeld voor nu, voor de tijd dat Jezus niet bij ons is. Zijn laatste wens is iets om nooit te vergeten! Wil je weten wat Jezus’ laatste wens is, en hoe het u/jou kan helpen? Kom er dan naar luisteren in de kerk! 
Belangstellenden zijn van harte welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten zijn live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu op cgkmijdrecht.nl/onlinediensten. Wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel