Bijbelboek Orgel

Niemand kan twee heren dienen, want hij zal of de ene haten en de andere liefhebben, of zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen en Mammon.

Mattheüs 6:24

Nieuws

Terug naar overzicht

Hulpverleningszondag in De Wegwijzer


Datum: 31 januari 2023

Op zondag 5 februari staan de diensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer in het teken van de hulpverlening in binnen- en buitenland, daar wordt ook speciaal voor gecollecteerd.
Om 10:00 uur leidt ds. J.A. de Kok van Utrecht-West de morgendienst.
De verkondiging gaat over Filippenzen 4:6-7, 'wees in geen ding bezorgd'. We leven in een gejaagde tijd, vol met stress en bezorgdheid. Er is ook veel om bezorgd over te zijn. Denk aan de grote problemen in de wereld, maar ook aan de zorgen in je eigen leven. Christenen worden hier opgeroepen om niet bezorgd te zijn. Waarom niet? En hoe kan dat eigenlijk? Daarover gaat het in de preek.
Om 17:00 uur leidt ds. D. Quant uit Houten de middagdienst. Niemand op aarde heeft ooit God gezien, zegt de Bijbel. Dat komt weerbarstig over… wij willen immers alles klein krijgen, onder beheersing krijgen, en dat lukt dus niet bij God. Het zet ons op onze plaats: wij krijgen God niet ‘in de vingers’. Maar áls dat dan toch zo is, hoe moet je dan een goed beeld van God krijgen? Aan iemands gezicht kun je immers zien ‘hoe de vlag erbij staat’: boos, verdrietig of blij… Spannend!
Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel