Bijbelboek Orgel

Zeg niet: Ik zal het kwaad vergelden; wacht op de HERE, Hij zal u helpen.

Spreuken 20:22

Nieuws

Terug naar overzicht

Scholendienst in De Wegwijzer


Datum: 23 januari 2023

Zondag 29 januari hoopt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum de scholendienst om 10 uur te leiden in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De hele week is er op de Koningin Julianaschool in Wilnis gewerkt over het thema: ‘Feest!’ Er zijn verschillende bijbelverhalen over verteld en er is ook over geknutseld. De dienst zal gaan over het eerste wonder wat Jezus heeft gedaan, dat was namelijk op een bruiloftsfeest. De knutselwerkjes die door de kinderen gemaakt zijn, zullen in de kerk te bewonderen zijn.
Het thema van de verkondiging is: Jezus verandert water in wijn. De dominee legt de kinderen uit dat de Heere Jezus de vreugde op aarde terugbrengt.
Om 17:00 uur hoopt student D. de Bruijne uit Ermelo de middagdienst te leiden waarin het thema is: Menselijke kracht is niets vergeleken bij Gods grote legermacht. De profeet Elisa wordt bedreigd door een groot leger vijanden. Gods engelenleger beschermt hem echter. Ditzelfde leger wil ook ons nu nog beschermen tegen kwaad.
Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel