Orgel Bijbelboek

Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen.

Efeziers 2:10

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over kostbaar in Gods ogen


Datum: 10 oktober 2022

Op zondag 16 oktober leidt ds. G.P.M. van der Linden uit Hilversum beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer. 's Morgens gaat de preek over Lukas 15. Wanneer je iets kwijt bent en het is kostbaar, zoek je alles af om het terug te vinden. Zo is God ons mensen kwijtgeraakt. We zijn weggelopen bij Hem vandaan. God laat het er niet bij zitten en zoekt ons, zo kostbaar vindt Hij ons. In de drie voorbeelden van Lukas 15 lezen we dat.
’s Middags gaat de preek over Psalm 31. De centrale vraag is: hoe kun je als christen rustig zijn in alle crises om ons heen. Wie gelooft in de God van de Bijbel mag zeggen: Wat er ook gebeurt, mijn leven ligt vast in Gods Hand. Dat wil niet zeggen dat je dan niets overkomt, maar God leidt alles naar Zijn plan met mij. Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel