Orgel Bijbelboek

Maar nu, zo zegt de HERE, uw Schepper, o Jakob, en uw Formeerder, o Israel: Vrees niet, want Ik heb u verlost, Ik heb u bij uw naam geroepen, gij zijt Mijn.

Jesaja 43:1

Nieuws

Terug naar overzicht

Beloofde en gegarandeerde toekomst


Datum: 27 juni 2022

Zondag 3 juli leidt ds. A.J. van der Toorn uit Leiden de dienst om 10:00 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing is uit 1 Samuël 1:1-2:10 en het thema: Je toekomst in Gods handen. Wat doet God als je huilt om je toekomst? Als je Hem zoekt met het stille gebed diep uit je ziel, dat Hij zich ook jouw lot zal aantrekken en jou redt en de toekomst goed voor je maakt? God bewees voor Hannah en later nog veelomvattender in de komst, het kruis en de opstanding van zijn Zoon Jezus Christus, dat Hij oog en oor heeft voor onze ellende. Wie Hem smeekt om zijn bevrijding, mag delen in de toekomst die God belooft en heeft gegarandeerd.
Om 18:30 uur leidt ds. D. Quant uit Houten de avonddienst. Een tempel… dat is in onze gedachten meestal een groot en voornaam gebouw. Als we in Nederland aan iets vergelijkbaars denken, komen we bijvoorbeeld uit bij de Sint Janskathedraal in Haarlem. In de Bijbel in Oude Testament is ook sprake van de tempel, huis van God in Jeruzalem. Je ziet er vandaag nog een stuk van. Maar in het Nieuwe Testament, wat is de tempel dan? Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel