Orgel Bijbelboek

En het overige viel in goede aarde en opkomende en uitstoelende gaf het vrucht, en het droeg tot dertigvoud, zestigvoud en honderdvoud toe.

Marcus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het offer van de Heiland


Datum: 20 juni 2022

Zondag 26 juni leidt ds. D. Quant uit Houten beide diensten om 10:00 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer, die in het teken staan van de viering van het Heilig Avondmaal.
's Ochtends: we vieren deze zondag in onze gemeente het Avondmaal. Vieren… dat betekent feest hebben met elkaar. Vanmorgen gaat het over de diepe reden van dat feestvieren: het offer van de Heiland Jezus Christus, die voor onze zonden in de dood wilde gaan. Daarvoor gaan we in de geschiedenis van de Bijbel helemaal terug naar het gebeuren van de uittocht uit Egypte van Gods volk, het volk Israël.
's Avonds: We vieren dus feest. Maar hoe vieren wij feest? Wat voor de één een feest is, is voor de ander soms een bezoeking. In de kerk vieren we feest rond Jezus' redding, en we richten dat feest dus zó in dat Hij ervan kan ‘meegenieten’. Hoe? Dat gaan we zien. Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel