Bijbelboek Orgel

Gerechtigheid zal de gordel zijner lendenen zijn en trouw de gordel zijner heupen.

Jesaja 11:5

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over verdriet vervangen door een lied


Datum: 13 juni 2022

Zondag 19 juni leidt ds. C. van Atten uit Leiden beide diensten om 10:00 en 18:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
In de ochtenddienst gaat het over wijsheid. Zowel in de geschiedenis als nu staan wijsheid, kennis en weten hoog aangeschreven. Paulus laat zien dat het Evangelie van de gekruisigde Christus bij heel veel mensen geen hoge ogen gooit qua wijsheid en kennis. En toch is het wijsheid van de allerhoogste orde, want het leidt ons in in de diepten van God, in Gods innerlijk, dankzij de Geest.
In de avonddienst gaat het over verdriet dat mensen kunnen hebben. Dat komt in de Bijbel ook voor. Maar het verdriet wordt vervangen door een lied, meer nog, liederen omdat God door alles heen toewerkt naar een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, waarop gerechtigheid woont. Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel