Orgel Bijbelboek

Nu gij Christus Jezus, de Here, aanvaard hebt, wandelt in Hem, geworteld en dan opgebouwd wordend in Hem, bevestigd wordend in het geloof, zoals u geleerd is, overvloeiende in dankzegging.

Kolossenzen 2:6-7

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het werk van de Geest


Datum: 02 juni 2022

Zondag 5 juni leidt ds. H.M. Mulder uit Veenendaal de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De Schriftlezing is dan uit Handelingen 2 vers 1-13 en 37-47 en het thema van de preek: Hoe reageer jij op het werk van de Geest?
In eerste instantie wordt er oppervlakkig gereageerd. De mensen raken in verwarring, verwondering, verlegenheid en zelfs verachting zie je. De diepere laag komt als je verslagenheid ziet, maar ook vreugde en volharding. Om dit duidelijk te maken wordt het voorbeeld gebruikt van het verschil van diepgang tussen een ijsschots en een ijsberg.
De middagdienst om 17 uur wordt door ds. F.W. van der Rhee uit Veenendaal geleid. Het was nog niet bekend waar de preek over zal gaan. Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel