Bijbelboek Orgel

Maar de vrucht van de Geest is liefde, blijdschap, vrede, lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid, trouw, zachtmoedigheid, zelfbeheersing.

Galaten 5:22

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over groter van God denken


Datum: 02 mei 2022

Zondag 8 mei leidt ds. D.J.T. Hoogenboom uit Utrecht de diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
In de morgendienst lezen we Markus 1. De engel gebied op Pasen de vrouwen namelijk om terug te gaan naar Galilea, daar zullen ze Jezus ontmoeten. Ze moeten dus terug naar waar ze vandaan kwamen en dáár met nieuwe ogen kijken naar de wereld en denken aan wat Jezus heeft gezegd en gedaan. Dat willen wij dan ook doen. Het evangelie dat de dood is overwonnen is soms zo groot dat we niet helemaal weten welke implicaties het heeft. Door maar gewoon het evangelie opnieuw te lezen willen we dat ontdekken.
In de middagdienst lezen we de Nederlandse geloofsbelijdenis. Een belijdenis die tijdens geloofsvervolging tot stand gekomen is. Het eerste artikel gaat over een belijdenis over God. We willen nadenken over hoe wij over God spreken en kijken hoe de belijdenis ons leert om groter van God te denken. Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel