Orgel Bijbelboek

Betaalt aan allen het verschuldigde, belasting aan wie belasting, tol aan wie tol, ontzag aan wie ontzag, eerbetoon aan wie eer toekomt.

Romeinen 13:7

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over een goede en een slechte koning


Datum: 22 maart 2022

Zondag 27 maart leidt ds. J. van Mulligen uit Amersfoort de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
In de morgendienst gaat de preek over de tekst in Psalm 22:7: ’Maar ik ben een worm en geen man, een smaad van mensen en veracht door het volk’.
's Middags om 17 uur leidt ds. N.C. Smits uit Purmerend de dienst en gaat de preek over 1 Samuel 24. Koning David wordt achtervolgd door koning Saul, maar hij krijgt plotseling zelf de kans om Saul te doden. Hij besluit echter om dat niet te doen en het oordeel over te laten aan God. In deze geschiedenis zien we het verschil tussen een goede en een slechte koning. Maar wat betekent precies dat oude spreekwoord dat we hier tegenkomen in vers 14? Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel