Orgel Bijbelboek

Maar Gode zij dank, die ons de overwinning geeft door onze Here Jezus Christus.

1 Korintiers 15:57

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over iets nieuws doen


Datum: 21 februari 2022

Zondag 27 februari leidt ds. M. Bergsma uit Utrecht de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Het thema van de verkondiging is: Iets nieuws! Er zijn van die situaties waarin je het gevoel hebt dat je helemaal vastzit, van die situaties waarin je je niet kunt voorstellen dat het ooit nog anders kan worden. In zo'n situatie zat het volk Israël en toen zei God: Ik ga iets nieuws doen! Wat nu als God dat ook eens tegen jou zou zeggen?
's Middags om 17 uur gaat student W.P. de Hek uit Apeldoorn voor en is het thema: Één ding is nodig! Wat zou er allemaal moeten gebeuren als Jezus jouw huis binnen komt? Moet er eerst worden schoongemaakt en opgeruimd? Wat zou je voor Jezus willen doen, als Hij bij jou over de vloer komt? Jezus is te gast bij Martha en Maria. Martha is druk in de weer om voor Jezus te zorgen en Hem te dienen. Vol ijver en liefde vliegt ze door haar huis. Maar Jezus zegt tegen haar: één ding is nodig! Je mag tot rust komen en luisteren naar mijn Woord. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel