Orgel Bijbelboek

Ik ontneem aan de genade Gods haar kracht niet; want indien er gerechtigheid door de wet is, dan is Christus tevergeefs gestorven.

Galaten 2:21

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het vertrouwen op God


Datum: 18 oktober 2021

Zondag 24 oktober leidt ds. A.G.M. Weststrate uit Biezelinge beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
’s Morgens lezen we Jozua 12. Zo’n hoofdstuk dat veel bijbellezers geneigd zullen zijn over te slaan: Een op het eerste oog wat saaie rij namen en plaatsen. Maar het blijkt bij nader inzien een waar feestlied vol wijze lessen, dankbaarheid en bemoedigingen om op onze God te vertrouwen! Hij verandert nooit… Zou Hij jouw hart ook (weer) laten zingen?
’s Middags hopen we Jozua 14 te lezen. Vooral in het tweede deel van dat hoofdstuk komt de intrigerende figuur van Kaleb naar voren. Hij vertoont een sterk staaltje geloof dat in veel opzichten navolging verdient. Alle licht valt daarbij op de God (en Diens Woord) waar Kaleb zijn houvast in vindt! Mooi om ons door Hem te laten inspireren. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel