Orgel Bijbelboek

En het overige viel in goede aarde en opkomende en uitstoelende gaf het vrucht, en het droeg tot dertigvoud, zestigvoud en honderdvoud toe.

Marcus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Scholendienst in De Wegwijzer


Datum: 21 september 2021

Zondag 26 september leidt prof. dr. H.G.L. Peels uit Oene beide diensten in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
's Ochtends om 10 uur wordt een scholendienst gehouden waarin Psalm 125 centraal staat. Daar gaat het over het vertrouwen op God, waardoor een mens houvast heeft, zo vast als de berg Sion, omdat de Here God rondom Jeruzalem is. In de middagdienst om 17 uur gaat het over 2 Koningen 4:1-7, het verhaal van Elisa die tegen een weduwe zegt om met het ene oliekruikje dat ze nog maar heeft, veel lege vaten te vullen. Dit is een beeld van hoe je met het kruikje met de olie van Gods Woord wonderen mag verwachten, als je die in de lege vaten van je leven giet. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel