Bijbelboek Orgel

In de vreze des HEREN ligt sterke gerustheid, zelfs voor zijn zonen is er een schuilplaats

Spreuken 14:26

Nieuws

Terug naar overzicht

Voorbereiding HA in De Wegwijzer


Datum: 06 september 2021

Zondag 12 september leidt kandidaat J. van Limbeek uit Haren beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.

In de morgendienst is er voorbereiding op het Heilig Avondmaal dat de volgende zondag gehouden wordt en draait het om de vraag: Heeft God weet van mijn verdriet, mijn gemis, mijn levensloop? Misschien is dit wel uw of jouw vraag. Tijdens de verkondiging luisteren we naar de tekst uit Johannes 11 over de komst van Jezus Christus naar het graf van Zijn gestorven vriend Lazarus. De dood, die in de wereld is gekomen door onze zonde en opstand tegen God, heeft niet het laatste woord. Dat heeft Jezus wél: de Opstanding en het Leven. Wie Hem net als Lazarus' zus in het geloof omhelst als Verlosser en Zoon van God, kan met alles van het leven naar Hem toe. Met uw nood en schuld, maar ook met uw verlangen en gebed. Dan wordt de vraag ook: hebt u in uw hart weet van deze God en Zaligmaker?

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel