Bijbelboek Orgel

Ik ontneem aan de genade Gods haar kracht niet; want indien er gerechtigheid door de wet is, dan is Christus tevergeefs gestorven.

Galaten 2:21

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over de schepping


Datum: 12 juli 2021

Op zondag 18 juli leidt ds. J.W. Schoonderwoerd uit Schiedam de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer. De tekst voor de verkondiging is 2 Korinthe 5:1. Ons aardse leven heeft iets weg van kamperen. Het kan wel leuk zijn, maar het is niet iets voor altijd. Wat is het vervolg als onze tent afgebroken wordt?
's Avonds om 18:30 uur leidt kandidaat G. van Vliet uit Ede de dienst. Hij heeft een beroep van de gemeente Beverwijk-Westzaan aangenomen. Zondagavond gaan we luisteren naar het allereerste hoofdstuk van de Bijbel. In Genesis 1 wordt ons verteld dat de Heere God de hemel, de aarde en ook de mensheid geschapen heeft. Aan het einde van de scheppingsweek is de Heere God zo tevreden met Zijn schepping, dat we lezen dat Hij zegt, dat het zeer goed was. In de preek zal het gaan over de vraag wat dit nu voor ons betekent. Een relevante vraag nu klimaatrapporten duidelijk maken dat het gedrag van mensen invloed heeft op klimaat. We gaan ontdekken wat we in Genesis 1 kunnen leren over hoe de we God in onze woorden en in onze daden kunnen eren, gehoorzamen en vertrouwen. Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel