Orgel Bijbelboek

Want zijn maaksel zijn wij, in Christus Jezus geschapen om goede werken te doen, die God tevoren bereid heeft, opdat wij daarin zouden wandelen.

Efeziers 2:10

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over Jona


Datum: 08 juni 2021


Zondag 13 juni leidt ds. P.W.J. van der Toorn uit Bunschoten de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
De geschiedenis van Jona is bekend. Het gaat al snel over de vis waar hij in terechtkwam. Maar uiteindelijk gaat het niet over Jona, maar over de God van Jona, dat merk je in hoofdstuk 1 waarover de preek zal gaan. Daar zinkt Jona door zijn zonde en ongehoorzaamheid diep, letterlijk en figuurlijk. Maar toch zoekt de Heere hem op. Zo groot is Zijn genade. De Heere arresteert hem om niet alleen hem, maar ook de zondige stad Ninevé te redden, want God zoekt wat verloren is.
Vanaf deze zondag start in de zomerperiode de tweede dienst om 18:30 uur.
Om 18:30 leidt ds. A. Versluis uit Ede de dienst. De preek zal over Ezechiël 1 gaan, met als tekst vers 28: Ezechiël ziet Gods heerlijkheid.

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel