Orgel Bijbelboek

Hoeveel beter is het, wijsheid te verkrijgen dan goud, hoeveel verkieslijker is het, verstand te verwerven dan zilver!

Spreuken 16:16

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over echt geluk


Datum: 24 mei 2021

Zondag 30 mei leidt kandidaat G. van Vliet uit Ede beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
 We zoeken het allemaal en er zijn weinig mensen die het vinden: Echt geluk. In de ochtenddienst gaan we ontdekken dat de Heere Jezus het ons aanbiedt. Daarbij zullen we ontdekken dat het iets heel anders is dan wij denken. Vanuit Mattheüs 5:1-12 zullen we ontdekken hoe je het echte geluk herkent, hoe je het kunt krijgen en wat het inhoudt.
 In de middagdienst gaat het over twijfel. Als gelovige kan je veel last hebben van allerlei twijfels. Door allerlei dingen die er in je leven gebeuren kan je zitten met de vraag, waar de Heere God in je leven mee bezig is, of Hij wel goed is en misschien zelfs wel of Hij bestaat. In deze dienst luisteren naar Mattheüs 11: 2-6. Het gaat over Johannes de Doper die ook last heeft van twijfels en die zijn twijfels naar Jezus brengt. We zullen ontdekken welke vraag hem bezighoudt en hoe dat komt. Verder ontdekken we het antwoord dat hij van Jezus krijgt en waar Jezus hem voor waarschuwt. Zo leren we hoe we met onze eigen twijfels kunnen omgaan.

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel