Bijbelboek Orgel

Want hoger dan de hemel is uw goedertierenheid, tot aan de wolken reikt uw trouw.

Psalmen 108:5

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over een wake-up call


Datum: 15 februari 2021

Zondag 21 februari leidt Evangelist D. van Beek uit Haarlem de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer. Thema is ‘Blij de lockdown door?’ Vanuit Johannes 15:9-12 (met de focus op vers 11) gaan we het hebben over de blijdschap die Jezus zelf had middenin crisistijd. Hoe kon Hij toen blij zijn? Wat was Zijn geheim? En wat kunnen wij ermee in deze lockdown, zodat we blij de lockdown door komen?
's Middags om 17 uur leidt ds. D. Visser uit Amersfoort de dienst. De kerntekst in de verkondiging is Romeinen 8:22-23 en het thema: het nieuwe normaal. De coronacrisis is voor velen onder ons een wake-up call. Mens en schepping zijn innig met elkaar verbonden. Ook in de herschepping, in Gods nieuwe wereld. Vanuit die verbondenheid is er de opdracht om in geloof te leven: dus niet blijven zuchten maar blijven verwachten.

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel