Bijbelboek Orgel

En het overige viel in goede aarde en opkomende en uitstoelende gaf het vrucht, en het droeg tot dertigvoud, zestigvoud en honderdvoud toe.

Marcus 4:8

Nieuws

Terug naar overzicht

Schooldienst in De Wegwijzer


Datum: 26 januari 2021

Zondag 31 januari leidt ds. P.A.C. Boom uit Boskoop de dienst om 10 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Het gaat om een schooldienst, waarbij de Koningin Julianaschool in Wilnis betrokken is en het thema en de liederen heeft aangedragen. Het thema is: Vertrouw maar op God en de Schriftlezing: Jona 3 en 4. God weet wat het beste is. Maar soms denken wij mensen het veel beter te weten. Jona moet naar Ninevé om de mensen daar te waarschuwen dat God hen wil straffen. Jona wil niet, misschien omdat hij bang is voor de mensen van Ninevé? Maar dan zou hij God meer moeten vertrouwen. Misschien omdat hij juist wil dat God die mensen straft? God geeft om alles wat leeft, ook om die mensen in Ninevé, hoeveel slechte dingen ze ook gedaan hebben. God wil hen een nieuwe kans geven. Wij mogen vertrouwen dat God genadig is en trouw. Verkeerde dingen vergeeft Hij, van ons en van anderen. God wil ons laten zien hoe groot zijn liefde is voor alles wat leeft, zodat wij die liefde doorgeven in vertrouwen op Hem.
's Middags om 17 uur leidt ds. J. van der Wal uit Baarn de dienst, met als thema: Andreas, de broer van… Je hebt mensen die bekend zijn om wat ze hebben gedaan of hebben achtergelaten. Sommigen zijn vooral bekend omdat ze de broer of zus zijn of zoon of dochter van een beroemdheid. Niet iedereen vindt het leuk om alleen maar 'broer/zus van....' of 'zoon/dochter van...' genoemd te worden. Zien mensen nog wel wie jíj bent? Ene Andreas schijnt daar niet zo mee te zitten. Andreas, de broer van Petrus, we komen hem tegen in Johannes 1. Maar wie is die Andreas eigenlijk, wat heeft hij ons te zeggen?

Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel