Orgel Bijbelboek

En doet bij dit alles de liefde aan, als de band der volmaaktheid.

Kolossenzen 3:14

Nieuws

Terug naar overzicht

De Wegwijzer over het Woord


Datum: 02 november 2020

Zondag 8 november leidt ds. B. Reinders uit Capelle aan den IJssel beide diensten om 10 en 17 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk.
's Morgens is het thema: Wij hebben het Woord. Hoeveel Bijbels heb je in huis? Misschien wel meer dan een, en zelfs niet-kerkelijke mensen hebben er vaak wel een. Maar, wat heb je met een Bijbel eigenlijk écht in huis? Een dik boek met veel letters? In het Bijbelgedeelte dat we zondagmorgen lezen, zegt de apostel Petrus het zo: wij hebben daarmee het profetische Woord. Woorden van God die grond onder je voeten geven, waar je ook doorheen gaat. En … die licht werpen op je levenspad.  
's Middags is het thema: Mijn handen, dat bent u. Hoe kan de kerk, hoe kunnen christenen iets van Jezus laten zien in de wereld? Het Bijbelgedeelte van zondagmiddag laat dat mooi zien. Mannen helpen hun zieke vriend en brengen hem bij Jezus thuis – al moet het dak eraf! Ze bewijzen hem daarmee niet alleen een vriendendienst, maar in hun daad maken zij ook Jezus liefde en genade zichtbaar. Kortom, hoe kunnen wij Jezus’ handen zijn?
Op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten treft u een link van kerkdienstmeebeleven.nu waarmee u de online diensten live of achteraf kunt volgen. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel